Saturday, October 13, 2012

Kursus

VLE Frog n KKSR DSV tahun 3.

VLE Frog : banyaknya keje kena buat. boleh buat ke dengan masa mengajar yang banyak tu? mujur ada asyraf. banyak lagi nak kena study tu. tak per take time. poyonya menulis cenggini. kena la hati2. maklum la ada tukang print. nak kena buat blog baru ke ni?

KSSR DSV Tahun 3.
-baru la cerah sket apa yg nak dipahamkan. ngajar tahun 2 cacamarba jadinya sebab x tau apa nak kena buat.

hasil2 karya kumpulan kami semasa kursus. 

BIDANG : Menggambar
TEKNIK : Catan
TEMA : Alam semulajadi

malam kelmarin berjaya menyiapkan buku rekod dr bulan 6 punya. dasyat rosliza. dr bulan 6 tak tulis. sebabnya? ..... sendiri jawab. takot la nak tulis skrg ni. ishhh

berjaya juga menyiapkan 60 hiasan rambut dan tangan untuk di bawa ke gold coast. loteh.

ni siapkan sbg souvenir utk kengkawan korsos.
sronot tengok derang sronot.

nak tinggalkan mesia. bag tak kemas pun lg. hmmm.

0 comments: