Tuesday, October 02, 2012

Memacam hal

yang dah jadi. kau tuduh aku, aku tuduh kau. kau tuduh dia, dia tuduh kau. aku ke ?..dia ke?...kau ke ? payah nak paham. budak2 pun tak teruk cenggitu. bila timenak kantoi, kantoi la juga. hmm..

intro mula memang gitu. kui kui. ntah hape2 ntah. will be myself ..lantak la what people want to say.


GAMBANG

setelah bersok sek sok sek nak pegi tak pegi nak pegi tak boleh pegi tak boleh pegi nak pegi, akhirnya pegi juga. hmm..memang tak sesia la pegi. walau usaha dah bagai nak rak kat sekolah, rupanya banyakkkk lagi info tak dapat. itu ini tak de bila kat sana. tengok2 orang punya, mulut dok bunyi,..ooo...aaa...patut la. laaa...macam ni rupanya. ishh...nape tak tau. kenapa gini? apa nak buat ni?

memacam bunyik keluar. baru besar mata bila tgk orang punya. payah2 kita punya, payah lagi orang lain punya. dasat2 rumah kita, dasat lagi rumah orang lain. pengalaman yang bernilai. walaupun tak dapat placing, tapi banyak knowledge dapat. hmm..rumah cama mana tahun depan ya? tu pun kalau buat rumah lagi la.

hiasan kepala untuk budak2 eureka. saja gatal2. ha ha. comei jer dok atas paler derang. semua dok tegur. KL kalau apprearence memang dasyat. hu hu. macam pramugari kata negeri2 lain. kami menang gaya jer la. he he
 Masa ni dah nak tamat pertandingan dah. dah kemas apa yang patut.
rumah negeri2 lain. banyak lagi gambar tp simpan ler. malas nak upload semua.
perbincangan sebelum presentation.

dah selesai perkara eureka.

now program ke gold coast.tengah  menyelesaikan hiasan kepala bebudak nak gi gold coast yg tak berapa hari lagi. haish...aiyakk...

ni sebahagiannya. yang sebanyak bahagian lagi blom siap. felt baru sampai..
ni saja2 siapkan untuk anak2 sedaraku yg kembar n kakaknya juga. cekak ghambut. 

banyak keje nak buat sbnrnya malam ni. mana nak buat dulu? update blog laa walaupun x ada dlm agenda. after this?...

siapkan bahan nak ngajar seni esok. 

0 comments: