Monday, September 10, 2012

memang jahat atau...

dengki  ngan saya? sampai sanggup cakap kat orang supaya hati-hati ngan saya sebab saya suka mengadu. best tul dengan statement yang sebegitu. kalau awak tu baik, awak tak la sampai nak hasut orang kan...dalam saya diam tak bercakap n tak campur orang bercakap pun ada yang mengadu pasal cakap2 saya, apatah lagi kalau saya bercakap. alaa...cikgu rosliza dah tak lawak lagi laa. nak buat cam mana. kang ada yang memutar belit cakap saya. lebih baik saya diam. kang saya belawak pun orang boleh sampaikan secara serius menjadikan nya suatu cerita sensasi. betul ler kata cikgu alfa juliet...speaker kat sek memang besau giler walaupun tak nampak. even dinding pun boleh ada telinga.

ok. saya diam. baik saya bercakap-cakap ngan kraf saya. dosa tak dapat, duit lagi masyukk walaupun penat. idok la stress sgt.

saya main masak2.
cupcakes
carrot. suker yg ni. zhaim pun suker. suh buat khas utk dia. haa...nanti ibu buatkan zhaim yg besau punya.
cookies. bila zhaim tgk..dia kata eiii ada biskut. haaa maknaya betul la tu ibu buat. ha ha
donuts
 order one of the class untuk hiasan kelas sempena hr kebangsaan
 
 ini hiasan untuk sambutan hr raya sekolah

dulu kerja sy related dengan buku aturcara, now they attack me with deco mendeco. dua2 i like. 

now tengah fokus pada eureka. competition peringkat kebangsaan after UPSR. hmm...i jd arkitek tak bertauliah kejap. jadi la buat umah bodoh2 jer.

 ini design yg memula. hr ni budak2 berjaya naikkan rumah. x leh nak amek gmbr td coz batei phone abis. x charge mlm td. padan mukerku. he he

good luck to budak2 n izwa yg akan mengiring budak2 ke sana. 

silibus...kejar silibus..exam dipercepatkan? haruuu

0 comments: