Saturday, March 17, 2012

fridge magnet

0 comments
berhempas pulas menyiapkan fridge magnet yg besar nih. ni idea untuk hari guru nanti tp sebab dah ada orang tempah, maka buat la. habis idea nak  menghias sebab hiasan lain2. SAPS tak key-in lg nih. banyak lg kerja yg blom siap nampaknya. hu hu. pelan2 kayuh ya cikgu!
 quite big. next time will do smaller one. penuh pintu peti ais yg bawah letak 8 bijik tu semua.

ini in progress. order kawan lela n aliah. hu hu....semua nak cepat. mujur exam paper dah siap tanda. koko punya hal la banyak semak menyemak lagi ni. 


NAUFAL's progress
* mula meniarap : tuesday 13 March 2012.
* first time makan : Khamis 15 march 2012. makan apa? bahulu cicah air ibu. he he

Tuesday, March 06, 2012

keychain lg

0 comments
ini post yg ke 500 di blog ini.

nak citer pasal keychain yg dah disiapkan sikit2 atas tempahan yg sikit2 oleh kengkawan alia.



abis pasal keychain. ada 3 lg tengah siapkan n baru jer terima tempahan untuk bulan 4. ho ho...mampukah aku menyiapkannya? nak seribu daya ek!

ai menang peraduan tayang baju menyusu. niatnya saja2 masuk. tak de pun rasa boleh menang tapii...ha ha...menang pulak. no 1 lagik. yg bestnya, hadiahnya apa pun tak tau. saja memeriahkan ruangan tu pasal sian kat tuan umah kalau tak ghamai masuk. he he...rezekiku dan baby.
nite. minggu depan cutiiii...yeay! yeay!