Monday, January 23, 2012

belum jugak lagi

 adik la...hingga kini masih belum lagi disuntik. itu je la yg releven ngan tajuk. he he

semalam, 22 jan,

gi birthday party Sophie, anak gadis jelita si Syima MZ kat kelab komuniti taman tasik cyberjaya. sesat2 kita orang mencari. maklum la, this is first time we reach cyberjaya. before this, sampai takat putrajaya jer. tapii..eh dah penah sampai la cyberjaya, masa latihan koir kat lim kok wing dulu. tapi mana nak tauu..pasal pegi  ngan bas ngan budak2 sekolah. he he
 ni la si manis Sophie Aiyuni Natasya, anak muridku yang bijak lagi pandai tuh.
tema rock dia telah menyebabkan mamanya menempah ini dariku-fridge magnet. menjahit la daku sepanjang cuti maternity ni hah. sambil tidokan baby, sambil main game, sambil tengok tv, daku menjahit. berenti jap masak, n pg amek budak2 sekolah. bejimba2 ngan budak2, balik, sambung balik menjahit, tenet n tv n tidokan baby. he he

maaf syima yaa...tak sebanyak yg awak nak. skrg saya siapkan lagi 10 yg awak nak pagi tadi. he he

lagi 2 minggu nak keje. risaunya nak tinggal naufal kat taska. boleh ke derang handle susu ibu yg akan dibekalkan. tak mo jadi macam zhaim duluuu....huwaaaa....nak berenti kejeeeemacam la ya sangat nak berenti.

2 comments:

Sweet Girlz said...

cantikla fridge magnet tue...suka2..

Azhariah Zuber said...

beri guide mcm nota kecil untuk handle bf