Monday, November 28, 2011

bila ek?

2 comments
kata cik abang, dia nak botakkan baby semalam. tapi tak diizinkan Tuhan la gamaknya. Hari ni macam tak jugak ni. esok dah keje.

hu hu...bila la gamaknya nak cukur si naufal ni ayah oi?

Wednesday, November 16, 2011

tanggal sudahh...

0 comments
bosannya berpantang...

2 hari lepas= hari ke-7 tanggal sudah pusat si zhaki. alhamdulillahhh...


mereka sudah berlima sekarang. mcm x percaya.

Sunday, November 13, 2011

ahli baru

3 comments
pada hari Selasa, 8 Nov 2011, saya telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 3.7kg secara pembedahan. actually, dia tak sepatutnya lahir lagi pada masa tu, tapi ibu decide nak keluarkan dia atas sebab-sebab tertentu. n walaupun tarikh jangkaannya pada 11.11.11, tapi ibu yakin, si dia tak kan kuar masa tu sebabnya last saturday masa check-up, adik tak engage pun lagi. maknanya kalau ibu tunggu, minggu depan la jugak keluarnya tu. apa-apa pun, semuanya dah selamat.

inilah dia SI DIA yang saya maksudkan dalam n3 saya yg lepas.

dipersembahkan :
MUHAMMAD ZHAKI NAUFAL, 
Day 1 di KOHILAL Taman Melawati. 
Day 2, still kat klinik lagi ni...
Day 3. Dah kat umah mak. Disebabkan ceaser, orang tak bagi saya panjat tangga umah saya yang tinggi tu. so, saya berpantang di rumah mak saya. kalau tak nak, saya nak kena balik kulim....uiiii itu lagi saya tak nak. hu hu
Day 4
Day 5 : Malam tadi dia buat hal tak mo tido. dia rimas pasal petang tak mandi. he he...sakit balik perut ibu pasal duduk, bangun, mengereng kejap sana, kejap sini.... melayan dia juga melayan ngantuk. one thing lagi, susu tak banyak. dia marah ooo...

Sekian n3 kali ni. i'm not feeling very strong today. doakan saya. tq

Monday, November 07, 2011

dia datang

1 comments
lama ek tak update blog. entah2 orang dah lupa pada blogku. i tak berblog
1.sebab bz ngan keje sekolah
2. sebab bz main game..he he
3. sebab si dia.....

yang lain tu biasa je kan. esok saya akan jumpa dengan si dia tu n blog ni akan lebih kerap sket diupdate dari sebelum ni. kerap sket je la kot. he he

ok. c u soon.