Sunday, November 13, 2011

ahli baru

pada hari Selasa, 8 Nov 2011, saya telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 3.7kg secara pembedahan. actually, dia tak sepatutnya lahir lagi pada masa tu, tapi ibu decide nak keluarkan dia atas sebab-sebab tertentu. n walaupun tarikh jangkaannya pada 11.11.11, tapi ibu yakin, si dia tak kan kuar masa tu sebabnya last saturday masa check-up, adik tak engage pun lagi. maknanya kalau ibu tunggu, minggu depan la jugak keluarnya tu. apa-apa pun, semuanya dah selamat.

inilah dia SI DIA yang saya maksudkan dalam n3 saya yg lepas.

dipersembahkan :
MUHAMMAD ZHAKI NAUFAL, 
Day 1 di KOHILAL Taman Melawati. 
Day 2, still kat klinik lagi ni...
Day 3. Dah kat umah mak. Disebabkan ceaser, orang tak bagi saya panjat tangga umah saya yang tinggi tu. so, saya berpantang di rumah mak saya. kalau tak nak, saya nak kena balik kulim....uiiii itu lagi saya tak nak. hu hu
Day 4
Day 5 : Malam tadi dia buat hal tak mo tido. dia rimas pasal petang tak mandi. he he...sakit balik perut ibu pasal duduk, bangun, mengereng kejap sana, kejap sini.... melayan dia juga melayan ngantuk. one thing lagi, susu tak banyak. dia marah ooo...

Sekian n3 kali ni. i'm not feeling very strong today. doakan saya. tq

3 comments:

sHi Ma said...

tahniah puan... patut lah senyap je, rupanya dpt cahaya mata baru...

BaiDuRi said...

TAHNIAH! Aiiyyoo..dah kat seminggu baru tau nih!sgt ketinggalan..apsal tak war² kat laman sosial..hehe..anyway baby zhaki naufal sgt comell...seronok la abg zhaim ada kawan..Rasanya ni 1st time liza czer kan? Selamat berpantang..teman dah merdeka..hip-hip hooraayy!!! hehe

LadyZie said...

tahniah kak liza....