Monday, June 20, 2011

sudah berakhir

3 comments
sukan tahunan sekolah saya yang memenatkan. sah la cikgu cikgi lain pun kata sukan sekolah derang pun memenatkan juga. ya ya...memang keje mana2 pun penat. fuhh...lega la satu hal. hadiah hamper lom distribute lagi. dok belonggok dalam kelas. barang2 rumah ijau makin bertambah. mana nak simpan la tu. parents n coach pun satu hal. tak mo recycle. macam la duit belambak sangat. sekali sukan, beribu2 ringgit dihabiskan. dah syat sunggus. ini gambar2 yg saya edit untuk ditampal di notis board, membantu keje2 su sukan yg bz dah kepenatan serta keletihan. layan la gambar ya.
tahniah kepada cikgu2 umah ijau yg berjaya mengekalkan kejuaraan untuk marching. bila ek kita nak jadi juara keseluruhan? peh tu kita punya gymnaestrada tu, bila ek nak dapat coach yg boleh bagi kita jadi juara? macam mana pun, kita dah pueh ati dah kan? tq to su sukan yg telah berpenat lelah. teruskan jadi su sukan sehingga awok kuar sekolah tu ya. ha ha ha...jangan dok berangan nak letak jawatan ya.

dah tengok gambar tu, ada beza tak u olls punya sokan ngan kita orang punya sokan? beza..memang berbeza. kan?

3 comments: