Friday, February 18, 2011

memacam

hah...sebenarnya tak tau nak letak n3 apa. ha ha. boleh jer la tu kan.

semalam pulun menyiapkan ini:untuk anak-anak didikku. tq encik ayah yg tolong potong2 huruf n surf tenet for the pic untuk ibu tiru. he he. ari ni ada sambutan maulid nabi kat sekolah. meriah sungguh tahun ni. banyakkk sungguh hasil2 tangan bebudak. tahun lepas kureng sket. keputusan pertandingan selawat n berarak - senin baru tau. menang ke? huwaa huwaa huwaa....tak tau. nanti kita buat pengumuman ya.me n beberapa orang bebudak kelas. tak sempat la nak panggil semua n amek gmbar cm tahun lepas.

minggu lepas sambut raya cina kat sekolah. alamak....... tak update lagi blog sekolah. haa..tangguh lagi update. kan dah bertimbun berita. harap tak basi.

sekarang ni tengah siapkan tempahan ini:100 kuntum bunga2 cinta-tempahan orang nak kawen. cenderamata untuk kengkawannya. insyaallah, senin dah boleh deliver. tinggal nak cantum daun n pin n plastikkan.

ok. chow. cik abang dah tunggu nak solat. bubaiiii.

3 comments:

hairieusoff said...

jual berapa bunga-bunga cute tu, nampak sangat cumel

~ Ibu ZAAZ ~ said...

http://simfoni.blogspot.com/2010/12/flowersflowers.html

sila ke situ ya untuk tau harganya tuan. or u can go to http://zaazytouch.blogspot.com

alfa juliet said...

oh ni comel..simple dan comel