Friday, December 10, 2010

sakit ati

tadi keluar jap gi beli rojak tepi jalan.
sementara tunggu, me an alia duduk menghirup cendol.
kat tepi kita orang ada couple yg sedang makan rojak
share 2 orang.

boleh pulak tetiba yg lelaki tu
makin rapat2 n cuba nak cium pipi dak pompuan tu.
cuba sekali tak berapa kena.
cubaan yg kedua kali kena.
peh tu selamba jer sambung makan n borak.

hiii...geram rasanya.
kita kat sebelah pun tak dihiraukan.
bukan kita orang je ada tang tu.
mamak pun ada,
n sebuah meja lagi ada ayah n seorang anak pompuan 6 atau 7 tahun.
selamberr jer.
rasa nak curah jer cendol tu atas kepala derang.

dah la memula dengar conversation derang,
bunyinya gini laa..
bangun pagi tadi pukul 7 setengah bersiap sampai 8.45.
haa...sah sah la tak solat.

benci laa..patut la makin banyak baby kena buang tepi jalan, tengah jalan, dalam longkang, ...mana2. pasalnya memang bebudak muda zaman sekarang
dah tak segan silu n some more
dah tak takutttttt.

bengong la ngkau...bodohhhhhhhhhhhh

5 comments:

Mama LinSyaQil said...

salam, kalau saya kt tpt akak, saya tengok tak berkelip, kak, pastu buat2 berdehem, kalau tak reti bahasa jgk, taktau ler

ann said...

mmg bengong ler tue

zailamohamad said...

minta dijauhkan anak2 kita dr perangai macam tu kan..

isy, xreti malu lah budak2 sekarang!!

alfa juliet said...

minta dijauhkan dari anak2 kita...

Wan Z Syima said...

mmg betul wak.. tak reti malu.. menyampah pulak kita tgk kan.. kalau ko nak menggatal pun respect le org lain kat sebelah nie..
jgn le anak2 kita cam tu minta dijauhkan le..