Tuesday, November 30, 2010

sambungan..

sambung n3 yg sebelum ni :

dijadikan cerita, esok paginya selepas subuh ( idok ler selepas subuh bebenor..he he), maka kami pun gatih basika beramai-ramai ke beberapa destinasi baru. jauh juga kami mengayuh kali ni. sampai ke Tasik Ampang Hilir n mujur tak sampai ke Ampang Jaya jer. Hari ni si Aiesya bernasib agak malang kerana 2 kali ibu menjatuhkan beskal secara tidak sengaja. luker la sket kakinya tuh tapi sakitnya ngalahkan patah kaki. dia dah sampai tak mo ikut ekspedisi dah..serikkk. huwaa huwaa huwaa..lawak la aiesya nih.

hari ahad pun kami berbeskal lagi n kali ni disertai ateh. destinasi pun berubah juga. serik2 Aiesya, dia follow juga kerana kalau tak follow, nak menganga tang mana pulak kan? he he. tapi ari ni tak jatuh yaa. kui kui kui

ok. abis cerita beskal. citer pasal hasil keras tanganku pulak.

firstly nak mohon ampun kat alfa juliet pasal dah peram dia punya pesanan. ampun darling..akak terpaksa peram sebab akak rasa awak ni penyabar orangnya. sabar tunggu akak siapkan. hu hu. ampun ya dik. n hari ni akak dah selesaikan semuanya termasuk klip rambut n brroch kecik hadiah dari akak. hope u like it dear!

tempahan aniq anak si aini, hadiah untuk cikgu Dila CBN 2 yg dah berjaya mentrnsferkan diri dan keychain nama ann juga dah siap tapi tak snap gambar. lupa la nak bg sekali ngan barang2 tadi ann. Khamis ni la kak za bagi ek. amacam ayam penyet? sedap? rempah tu jangan buang. tambahkan ayam jer kalau lalu la nak makan ayam penyet berbulan2. he he

n tadi, dah buat projek baru. buat batu seremban. tu pun sebab my beloved frez punya daughter nak kan benda tuh. alaaa...bukannya susah nak buat tu pun. kain perca mak menjahit ada banyakkk...so rempat yg tu jer la. mesin jahit pun guna mak punya. alang2 dah ada kat umah mak..he he..tq makkkk. tadi dah bawak mak meronda carik barang menjahit dia n ronda sogo some more.

3 comments:

ann said...

sedappp pehhh menjilat jari baru goreng satu sbb cukup laa utk berdua .. thanks berappa mau bayau nie asyik free letak jer hergenya yaaaa khamis an g sorang2 tak mo bawak cik wadi nanti dia borink

Wan Z Syima said...

awak.. kalau dah rajin tu sumenye senang.. saya bab2 menjahit nie mmg FAIL walaupun mak tukang jahit... dah nampak itu batu seremban :D

~ Ibu ZAAZ ~ said...

dah siap tempahan awak syima. esok saya hantar ya.