Monday, November 22, 2010

esok dah meeting

lately malas tul nak update blog. syok lagi main game. he he

hari ni gi perpoya-poya ngan geng kat wangsa walk. main bowling n gi karaoke. sebenarnya nak main lama lagi tapi kengkawanku sudah keletihan. makin lama makin lemah sedangkan me sebaliknya. he he...tak pe. karaoke pun tak best pasal pemilihan lagu yang tak kena serta mikropon kurang dari orang yg ada. anyway, sesekali memang enjoy.

main ngan Wan, kompem Wan menang nyer. siap bawak bola sendirik lagi. tapi yang best pusingan kedua, me di belakang wan. sekali round lagi boleh challenge wan kott...ha ha...berangan.

hmm...esok dah mula meeting. ntah meeting yg namanya meeting atau sebaliknya. selalunya caca marba punya meeting. nak kena buat headcount la bagai..entah apa fungsinya pun tak tau.
"Rosliza, nak kena buat report la. PPD nak" dialog guru besar masa dia tepon siang tadi. buat begini begini saja jangan begitu begitu.

haa...nak kena ngadap report la pulak nih. timbul dalam benak pikiranku, walau apa pun jawatanku, tetap jua aku juga yang kena buat. bermakna, betapa pentingnya Rosliza kepada sekolah itew. Pindah? one day pindah la kot. tapi seperti kata Haslina, kalau nak pindah, nak pindah sekali ngan geng2 semua. bestnya kalau boleh jadi kenyataan. nak ikut korang2 la pindah atau korang ikut akak pindah. amacam? kita kacau bilau kan pula sekolah baru kitaa...ha ha. ke sekolah baru yang kacau bilaukan hidup kita? either one la kan? he he

lupakan pasal kerja. ni my aim this holiday.

nak prepare huruf2 n template2 banyak2 so that senang.
tu yg dah siap dalam sehari dua ni. maser depan kalau org tempah, combine jer. cepat sket keje. some more ada projek sebelum kakak punya farewell party tahun depan. demi alia dan sekolahku sayang..just wait n C. adakah menjadi realiti atau menjadi titi. akakaka kui kui.

my dear hubby : jadi ke kita nak mengimbau kisah cinta kita di negara V itew? jadi la...jadi laa... rugi kita buat passport tu kalau tak digunakan. he he

ok..saya nak mula buat report sambil main game. :)

3 comments:

ann said...

kak za negara v itu apa ???? sajer nak tau heheheheh dr haritue lg nakkomen tapu tak boleh masuk sbb llupa pssword

~ Ibu ZAAZ ~ said...

oo..negara V itew ialah negara puan V. wa ka ka ka ka...

ann said...

apa itewwwwww