Sunday, October 24, 2010

reunion


ari ni berkumpul kembali kami bebudak Ampang Girls'. idok la bebudok lagi. Best jumpa kengkawan lama yang memasing masih lagi maintain. yang kurus still kurus n yag sedap2, still sedap2 badannya. wa ka ka ka

Actually ini reunion untuk form 6 punya orang. teman idok la terlibat mana pasalnya kejap je menjadi budak form 6. peh tu merantau ke Sintok pulak. tapi tetap ku join kerana dah kenal derang ni since form 6 n ada yang sesama dari sekolah rendah. nanti kita buat reunion sek rendah pulak ya. nanti makcik tanya dr.rahmat pasal dengarnya dia yang cadang nak berreunion nih.

yang bestnya, cikgu2 yang memasing dah bersara dari jawatan pengetuanya pun join. wahh...terharu. best lagi sebab pn. roslina sponsor makan n tempat. so we all belenggang-lenggang je datang...tanpa anak2 juga suami. waaa....best! best! ha ha ha ha ha ha

k. update hasil pulaks.
semua ni order kengkawan lela. sebenarnya tak siap semua lagi. tapi disebabkan senarai nama dah ilang, maka bagi dulu yang ni pasal nak mintak senarai nama yang baru. wa ka ka ka ka. ntah cam mana ntah leh hilang.

banyak lagi oo nak siapkan nih.

1 comments:

♥Azie♥ said...

wow...bestnyer jumpa kekawan lama...