Sunday, October 17, 2010

cerita weekend ini

Sabtu gi sekolah kerana hal peribadi. setengah ari kat sekolah.
then balik udah keletihan amat,
maka ketiduran. malam ari jumaat tu dah bersengkang
mata menyiapkan pensel nan 26 batang.
idok la siap lagi, tapi dah boleh siapkan cepat dari jangkaan la.

malam tadi jadi burung antu.
dari kul 10 hingga 10 pagi keesokan arinya( ari ahad ler ) dok kerjakan kraftanganku.
sesambil melayan winter sonata kat maaduu.com.
lama sungguh nak tengok citer tu sepenuhnya.
ni dah dapat...best! tapi baru tengok sampai episod 7.
tengah bab sedih pilu. huwaa huwaa

kol 10 pagi tadi, bantai tidur setelah
encik abang membawa anak2 ke tempat kerjanya
kerana memberi peluang ibu berehat.
padahal dia memang ada keje pun nak selesaikan kannnn.

so ini lah hasilnya.
hp strap bentuk bibir lupa plak nak snap.
tak pe la. esok kita update lagi.
tempahan alfa. lagi satu ek. tak jadik nak buat yang sama cam ari tu. terasa nak cuba buat something new. OK tak cik puan ALFA?
order kengkawan si Alia.

esok bebudak pekse wei...hu hu. cikgu Lehann...tolonggg
itu Aiesya tatak tau eja lagi.

3 comments:

♥Azie♥ said...

cantiknyer....

~ Ibu ZAAZ ~ said...

he he..azie. tq tq.

alfa juliet said...

cantik bangat..tak sabar pulak nak mengambilnya...