Saturday, September 04, 2010

hari ni dok buat ni

hmm..ari ni tak yah masak
coz encik ayah ada majlis ngan suku sakat sekolah dia dulu
n walaupun rasa cam tak berapa nak gi,
tapi kena gi la pasal udah bayar.

ni hasil hari ni ya.
bunga rose tapi versi lain pulak.
tak berapa nampak sangat ek lapisan bunga tuh.
nampaknya nak kena beli kamera canggih ni.
request kat encik abang la..pasal adiah hari jadi tak jadik beli yang tu kan.
so beli la kamera yang canggih ya yah! wa ha ha ha

ni pulak hasil terbaru dan terkini.
blajar dari blog omputeh mana ntah..lupa nak save.
ni order kak rozi. ada lagi dua order dia-keychain nama untuk anak2 dia
. lepas raya za kasik semua ya kak.
berenti rehat jap.
nak ngemas apa yang patut sebelum encik abang membebel.
kui kui kui

6 comments:

ann said...

bila turn ann nak order ... tgk ramai list menunggu nak tgk design nak order ......

~ Ibu ZAAZ ~ said...

tengah siapkan katalog ni hah. cik kak tu suh buat katalog untuk kengkawan dia order.

alfa juliet said...

kalau kita berhubung kat msg faceboiok ok tak...sbb sy dah berjaman tak bukak emel..apa id kat facebook

~ Ibu ZAAZ ~ said...

sebelah kanan blog ni ada badge facebook akak. klik je la tang tu ya aza.

Shi Ma said...

wah semakin meriah hasil tangan puan kesayangan nie.. chaiyok2...

~ Ibu ZAAZ ~ said...

chayok shi. chayok chayokk..yok yok yokk