Sunday, December 06, 2009

Journey ke negara Kanggaroo

11 comments
Jauh perjalanan luas pandangan, banyak pengalaman.
Suka duka di negara orang,
mematangkan dan menyedarkan.

banyak juga tempat tak dapat nak pegi.
payah sket ngan budak kecik tu.
penat ibu nak kena dokong pasal dia tak mo ngan orang lain.
so attached ngan ibu.

layan gambar ya.
Perjalanan bermula pukul 6.30 am. Ateh yang ngantar sampai KLIA.
sekali lagi nak TQ to ATEH.

Kapal terbang kul 9.40 am. Budak2 teruja la pasal first time naik.
Zhaim,...bukan dia tau pun dia kat dalam kuchibang. Bahasa dia la tuu.


Pegi naik kapal terbang besar. Boeing 777.
Budak2 dok pulun main game.
Ibu main gak tapi tak best sebab slow. lagipun nak kena control si Zhaim.
Once dia tidur, legaaaaa.

Waktu tiba : 3.00 pm
Masa sana sama je ngan sini
cuma bezanya, subuh dlm kul 4. Kul 4 dah cerah dah wei.
tapi org sana mula keje sama je la..kalo tak kul 7, kul 8.
kalau tak pun kul 9.
Masa sampai, suhu bersamaam 30 derjah C.
panas tapi sentiasa berangin so rasanya macam dok dalam aircond jugak
walaupun jalan2 kat luar.
angin yang sejuk tapi mengeringkan.

...bersambung

11 comments: