Saturday, November 14, 2009

Malas

lama tak update blog. bz lately.
banyak citer tapi dok tumpu kat keje2 sekolah
so tak de masa nak update blog sendiri.

nanti la..
may be start je cuti sekolah, blog ni akan
meriah balik.

just nak masukkan yang ini jer..

AIESYA NABILLA dah konvo.

maknanya...tahun depan, kena siapkan dia sekali sebelum gi sekolah.
kena bangun awal lagi ke dari sekarang?
hu hu

2 comments:

alfa juliet said...

ngeri nya dengar anak kena sekolah mak kena bangun awal...baik tido enak2 sebelum anak sekolah kan..hehe..betul ke i ckp tu

CINTAMANISZ Lite said...

thn 2010 ni nak masuk thn 1 ke atau masih tadika lagi??