Monday, October 19, 2009

Rood atau Road?

Zaman dah canggih manggih ni pun masih lagi silap eja. kalau dalam blog silap eja tu tak de masaalah kan? he he

tapi untuk tatapan umum cenggini, rasanya tak sesuai salah eja.

ni sebenarnya sape yang salah?
tuan kedai yang suruh buat banner tu atau orang yang buat banner tu?

lokasi : PANDAN UTAMA

6 comments:

BaiDuRi said...

htr gambo ni kat paper the star la..utg2 dpt Rm50 hehe

hajarus said...

dua2 salah tu kak, orang yang buat barner tu pun xde ker tengok yang dier tulis tu salah... ngan tuan kedainyer pong tau2 salah awat la gantung gak kan... huhuhu...

ann said...

ada jer nak disnap kan bleh jd wartawan nie

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

alamak..tak kan tuan punya kedai x perasan??? mmm..sah2 dah nmpk slh tp dia org tidur kot..hehe..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

shimah : leh dapat duit ek? he he..

hajar & mamadanish: apa kes tak tau la. tak perasan atau memang sengaja buat2 tak perasan. tapi banyak kes cenggini.

ann: wartawan? wartawan CBN je la ek.

Cinta Hatiku said...

alah bukan tu ajer..kite masa nak beli satu webcam..punya la canggih gile..tapi leh silap eja satu perkataan tu..terus letak balik..wakakaka..kalau dah simple mcm tu leh salah..ape lagi product tu..