Wednesday, September 09, 2009

Keteku kena blok

arghhh...ari ni pekse abis awal...satu paper je. 9.30 dah keluar dari pusat exam. some more tak yah beratur bagai nak pos kertas jawapan. tapi...sehingga kini (11.10 am) aku masih lagi tersekat di jabatan nih sebab kan dua buah kete parking kat tengah-tengah jalan. pastu..orangnya pulak keluar dari kawasan nih...( gmbar upload kendian ek pasal wayar tak bawak )

pandai sungguh korang ek...parking tetengah jalan. kalau kete lain tak dek kat depan korang tak ngape la jugak. parking la tang tu...tak de saper nak marah...ni ade kete lain....otak tak dak ka? tak pikir kat orang lain ke? hu hu...akak yang meranaaaaa...mujur ada bb n lappty ku inih. tapiii.........................................bateri dah nak abis dahhh..dah tahap kritikal nih.

adoiiii.....tolonggggggg!!!!!!!

5 comments:

Wan Z Syima said...

la cian nye wak.. mmg marah kat org2 yg selfish nie .. penting diri sendiri aje.. otak letak kat lutut la tu..

alfa juliet said...

memag tensen kalau org main blok kete..mcm selfish gitu

Iela Fazielah said...

KESIAN AKAK.... SABO JE LA...KAK, AKAK NGAJAR SKOLAH MANE YE?

hajarus said...

ala ciannyer kat akak.. habis baper lamer akak dok tunggu tuan keter tu..?

~ Ibu ZAAZ ~ said...

memang tension.

lela fazielah: akak ngajar kat sk convent 1 bukit nanas

hajar : dalam sejam lebih jugak la.