Thursday, September 24, 2009

beraya di...

permintaan my MIL. tak tau nak pegi mana so diajaknya kami ke petrosains. Ok la gak since me myself pun tak penah masuk dalam. sampai kat luar tu dah banyak kali dah.

n becoz me mengiringi mereka itew, maka he he...me la yang kuarkan doet untok tiket masok. no no...not doet actually...swipe kk je coz takut cash yang ada nak guna nanti2. mana la tau derang nak makan kerr..nak minum kerr..tak pe la kan...sekali sekala.

budak2 begitu teruja. me myself memang teruja tapi keterujaanku disekat oleh si zhaim yang tak reti duduk diam. kakak n abang n pakcik makciknya serta FIL n MIL plus bibik sibuk melayan keterujaan mereka maka ibu la jua tempat zhaim bermanja. kalau tidak dilayan, takut ibu yang menangis meratap kehilangan anakku itew. dia tu dah la tak kisah ngan orang. sesape amek dia pun dia tak kisah.

penat melayan zhaim. yang tak best lagi, derang semua dapat rasa naik helikopter simulasi tu..ibu pulak tak lepas pasal zhaim tidak memenuhi syarat kelayakan. ibu la juga menjadi bibik menjaga zhaim. nanti nak pegi nak en. hubby n of course en. hubby yang akan jaga zhaim. he he

so...ringkasnya, ari ni ari yang memenatkan. dah la lapar. layan gambo ek.
mereka-mereka ini yang kubawa ke alam sains
anak-anakku yang teruja
derang ni dah lama nak masuk kat dalam ni. puas ati la dapat bawak masuk derang nih.
saat-saat melayan zhaim

2 comments:

~Yours Truly~ said...

puas hati anak-anak cikgu dpt masuk situ..nampak keseronokan mereka itu..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

ya ya kak. saya yang nak kena masuk sekali lagi. tak puas ati pasal tak dapat explore bebetul pasal nak kena kejar si zhaim.