Thursday, August 27, 2009

exam

hari ini hakak akan duduk kat salah satu kerusi kat SMK Seksyen 5 Melawati dan menjawab soklan2 kat atas paper PTK Umum. Kali kedua amek paper nih. entah bila nak dapat 4. kali ni, saja amek 1 paper je..konon nak fokus. hmmm...hampeh. tak prepare pun. he he

apa-apa pun, good luck la untuk diri sendiri.

lepas exam, ada ati nak soping2 kat carrefour. alang2 dah dekat tu kan...tak soping, window soping pun jadik la. keh keh keh

6 comments:

Rinna said...

Selamat Menghadapi peperiksaan yer..dah dapat 4 nanti boleh laa naik gaji kan :)

Anyway goodluck!!!

iNtAn aIzaN said...

Salam singgah kak :)

Seronok bc ur blog..
rajin2 singgah blog Ezan k

hajarus said...

jawab pekse betul2 ek.. hehehe... jangan curi2 masa wat list untuk shopping kat carrefour lak tau... hehehe... gurau2 dibulan pose.. jangan mare ye kak....

anyway good luck kak... semoga tercapai ape yang dihajati.... Insyaallah....

~Yours Truly~ said...

Good Luck for your exam.

Selamat menjamu mata dan dompet di Carrefour itu...tak pe kan theraphy tu pas2 exam..hehehe..

Cinta Hatiku said...

Good luck yer..kalau tak dpt 4 lain kali cuba lg..eh..4 tu ape?? sebenarnye tak paham pun..Kekekeke..

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...

cinta hatiku : 4 tu lulus cemerlang la. kalau takat 3 lulus je still tak leh naik gaji..he he