Monday, July 27, 2009

usia yang semakin menginjak..

3 comments
ari ni, usiaku telah bertambah, menginjak ke angka 35. he he. tetengah malam cik abang dah wish walaupun beta sudah masuk beradu. hp sengaja ku pelankan suaranya supaya tidurku yang tidak berkualiti itew tidak terganggu dek bunyi mesej yang masuk. aku tersangatlah memerlukan tidur yang sebentar itu.

on the way memanjat bukit nanas, mesej2 masuk. sampai2 je dapat adiah n ole2. ha ha. tq la kawan! naik atas print buku aturcara yg nak guna esok. bebudak yg masuk nak amek PS system pun wish..mesej masih masuk lg ke hp ku... ..wa ka ka. glemernye daku.

turn bawah..perhimpunan still on..byknya benda yg derang nak bebelkan. budak2 kat bawah pun wish jugak..tu keje bdk2 derjah 6 yg dah ramai on9 kat fb. abis perhimpunan, masuk bilik guru, nampak ada bag kertas ijau atas meja. adiah mdm Mei ngan anak2nya yang kesemuanya telah kuajar. tq maam.

Ni la adiah dari Ann n Mdm Mei ngan anak2nya. Semuanya ijau..warna peberetku la itew.

before melangkah masuk ke 4D, they all nyanyi reramai lagu hepi besday. itu anakandaku la punya idea tu...disuruhnya semua kengkawan dia nyanyi walhal dia tak de pun dalam kelas masa tuh-sibuk choral speaking.

masuk 2D, cheryl tetiba kata : teacher, today is my mom's birthday.

aku jawab, owh..today is my birthday too..he he. dia tediam. (bebudak lain tak dengar ok!)

beberapa minit kendian, dia datang bagi adiah...adiah on the sport yang diambeknya dari bagnya..walaupun barang tu tak sesuai untukku (pasal ada nama org lain atas tu n bertarikh 05), aku ambil juga untuk menjaga atinya. wa ka ka..lawaks.

before balik, tusen. kuar kejap dari kelas tu sbb ada urusan. masuk balik, derang kononnya buat surprise...tutup lampu bagai...hek elehh...tau laa..tak logik langsung menutup lampu di masa itew. ha ha...apa-apa pun, tq la anak2!

sepanjang balik umah, mesej masuk lagi dari mummy2 pulak yg tau dr anakanda memasing n juga dr fb. haa...jenuh menjawab sms. toce2 semua. ingatlah kalian semua amatlah kuhargai.

balik, siapkan buku aturcara...touch up untuk vip. selesai,...lega.
untuk para tetamu VIP

esok yang mendebarkan!

3 comments: