Wednesday, July 15, 2009

poco2

minggu lepas, aktiviti permainan kat sekolah dimeriahkan dengan pertandingan poco2. psst...sebenarnya cikgu2 yang teruja. ha ha ha ha. mujur jumpa lagu kat tenet. walaupun bukan yang asli, tapi berjaya ku sambung2kannya menjadi panjang yang tak berapa panjang.

this week we continue wit the ektvt coz las wik tak sempat abis semue kumpulan. cikgu2 tak sabo2 nak joget tuh tapi sabar tunggu budak2 abis pertandingan. ngam2 je abis lagu n abis waktu. panjang ooo lagu tu. thanks to ann yang bagi pinjam cd lakinya iaitu pakcik Rajo.

petang ni, ku pasang kat umah n joget ngan anak2. eksesaiz la tu kununnya. best2 pasal alia pun dah ngapal step. sambil joget sambil dukung si kecik. sibuk je nak kacau ibu yang tengah syok begelek. tapi takat seploh menet jer pasal kesian kat si zharif yang asyik kata..

" lamanya lagi nak abis. panjangnye lagu nih. "

Dia sendiri tak mo join. malu la tu kononn...

sronok..bepeluh2 la jugak. nanti2 kita eksesaiz lagi ek. nanti nak cuba step2 lain pulok. ann...pinjam vcd dia tuh...nak blajar step2 tuh. hu hu..

9 comments:

Elina:) said...

haha..poco2..best nye..nk join jgk..but maluu laa..haha.
ouh..exercise ek??bgus laa cikgu..

ninie said...

bagus xtvt ni... dapat keluarkan peluh..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

he he...awak tu izyan..semuanya malu. payah la nak idup.

betul ninie. bepeluh2 walau buat kejap je.

Elina:) said...

haha..saya kn pemalu..hahaa..
x pyh hidup??ish..x best laa..hidup lg best..dpt jmpe PN ROSLIZA!!!hee.

~ Ibu ZAAZ ~ said...

aaa...ye la tu izyan. tadi saya nampak awak kat kantin atas. awak nampak saya tak?

~Yours Truly~ said...

comeinyaaaaa the twins...cubit pipi sikit...

poco2..wah2x...bestnyaa..pas ni mahu turun 10kg...

~ Ibu ZAAZ ~ said...

he he...turun? turun apenye kak oii...lepas senam, wajib makan. lagi banyak makannn...keh keh keh

bila la figure saya nak jadik cam akak tu ek?

Laila said...

watla kat rumah nenek plak..bole kitorg join skali..hehe

Elina:) said...

ouh cikgu,,sy x nmpk pun cikgu time tuu..haha.