Monday, June 15, 2009

Sekolah dahh..

ha ha...ari ni dah mula sekolah. betul ke aku dah sedia nak gi sekolah? malam tadi dah bising2 ngan anak2 suh siapkan apa2 yang patut. ibu? dalam perjalanan nak sampai sekolah tu..memacam pulak terpikr dan teringat.

1. Kunci pusat sumber tak bawak
2. resit nak bagi kat Ms Low tak bawak
3. kunci B.Sains yang ilang tak disettlekan lagi
4. kunci pendua kete ayah tak jumpa carik pagi ni
5. lupa nak charge hp semalam..akibatnya tengah hari tadi dah out
6. Pusat Sumber tak kemas lagi
7. Duit lori Ida tak ganti lagi
8. Duit haslina tak transfer lagi
9. ingat nak bagi balik kamera lela pagi tadi, lupa jugak. gambar2 dah trnsfer dah.
10. jadual kelas tambahan tak siap lagi-haa...mujur depa posponed minggu depan.

banyak lagii....10 tu pun dah cukup banyak dah. Ready dah ke sebenarnya nak gi sekolah ni? hu hu

0 comments: