Saturday, June 06, 2009

berita hari ini

Gambar2 hari ni ( as requested by Ateh )
Ini pengantin selepas make up kat kedai. Tema : Ijau. Terima kasih WRD n Tuan WRD kerana pinjamkan ketemu untuk bawak pengantin bersolek.
Ni pulak anak-anak yang bertugas sebagai pembahagi telur dan goodie bags..wa ka ka ka
taraa...angsaku yang sudah "bertelur" siap untuk diagih2kan.
Seterusnya..inilah aksi2 kami melayan si manja kami..masih tak berapa sihat tu.hu hu. sabar je la.
Abah mentuaku yang bz today..steady la bah!
yang ni pulak ibu in law ku yang coolll..
pak pak pung pung..pengantin dah sampaii
lepas ko minum, aku pulak minum..mana aci ko je minumm..ha ha
Pengantin yang kelaparan dan kepanasan dan kehausan..makan time!
serangggg...rebut lauk pengantin.

0 comments: