Friday, January 30, 2009

Ke Zoo Negara

Disebabkan Zhaim suka no tengok iklan binatang2 kat tv, n also tengok birds yang terbang2 kat umah tuu...so we all bawak la pi Zoo. Dia bukannya syok tengok fauna2 tu...dia syok dapat bebas bejalan kesana kemari. Hu hu. Tak pe la. Nanti adik besar sikit lagi, ibu bawak lagii..ye ke? ihiksDia orang ni suka ke tak ni datang zoo ni? ayah tu sah 2 la tak suka pasal dia nak kena dukung adik tu lamaa...ibu yang teruja..he he
sujud syukur sebab dah bebas..ha ha
adik yang keletihann.

7 comments:

cikgulin said...

nampak cam ibu zhaimjek yg seronok gile g zoo... hehe
zhaimnye tgk binatang ke tido..penat sgt la tu

~ RoSLizA ~ said...

dah nak kuo baru tido. dah tour satu zoo dah tuu

~Yours Truly~ said...

Hari Keluarga lah yek ari ni...bagus2...

.misspolkadotz. said...

comel laa ank cikgu mse sujud syukur tgh jln tuu..

~ RoSLizA ~ said...

COMEL...CAM MAK DIA LA. MANA TUMPAHNYA KUAH KALAU TAK KE DALAM PINGGAN..

.misspolkadotz. said...

haha..
yayaya..
mcm mak dia.
haha..
cikgu spatutnye join dia skali buat sujud syukur.
:p

~ RoSLizA ~ said...

haah ek. saya tak terpikir pulak nak sujud sama. tak pe. lain kali saya sujud sekali ngan dia.