Wednesday, January 28, 2009

hari ini

Hari ni pegi sekolah coz ada latihan gymnaestrada umah ijau. Ada 3 manusia yang tak turn up. Malam ni dah sms. Harap esok datang la minah2 tu.

Balik, singgah umah mak n we went to Ampang Point. Gi bayau utang n some more beli pencuci muka mak su yang dah abis. Lepas tu makan kat LemonGrass. tak penah makan lagi kat situ. Ni First time nak cuba. Ok la..boleh tahan la.
Nasi Lemak lauk Rendang
Alia mencuba nasi lemaknya

Lepas makan n dah lepas pusing2, turun bawah nampak pulak tempat derma darah. Lama dah tak derma konon nak derma la. Alaaa...lupa la pagi tadi telan ubat selesema. Maka tak dapat la nak derma. Mak su sorang je la yang derma.
Mak Su sebelum dicucuk jarum..masih boleh senyum
Darah dah start mengalir. Muka mak su dah cuak.

1 comments:

cikgulin said...

sodapnye nasik lemak tu... bile dh blk kg ni baru perasan lapo... seminggu tak dinner, mkn masa breakfast kat sek jek...bz ngalahkan menteri