Tuesday, October 28, 2008

Open House

banyak sungguh open house tapi banyak yang tak dapat pegi.

maaf la untuk semua yang tak sempat kami pegi. masalahnya tu kekadang, husband keje. satu lagi jemputannya satu utara, satu selatan. so kena la pilih mana yang bekenan. Maklum la...open house masanya terhad. Kalau dah petang tu tak singgah dah la. si Zhaim kang mengamuk.

Haszli : sorry ek aku ke Melaka. Kalau tak sure jumpa ngan member2 matrik. Ramai ke datang?

Pidah : sorry ek. dah jumpa kak umah kak Mas kan.

Kak Chah : sorry gak. sama ari ngan pidah. So alasannya sama.

Kak Ave : Maaf ya kak. Kami ke utara. dua buah rumah je tapi makan masa jugak sebab jumpa member2 lama. Balik dah pukul 6 lebih. Tak sempat la nak menjenguk ke rumah akak. lagipun baby dah bising.

Masel : Pegi umah ko memang happening. Turun tangga dari tingkat 19 tu amat mengasyikkan sehingga kaki-kaki kami ni, bila singgah umah Kak Lini terasa menggigil. Kul berapa lif tu ok ek?

Anyway, terima kasih atas undangan. Nanti2 jemput lagi.

Shima, Ckin + housemate, Ajib, Emi, Azie+Pasangan, Nora+Pasangan, Lan + Ann + baby dalam perut : Terima kasih sudi datang ke teratak buruk tu. Kita jumpa di kenduri Ckin+Emi pulak. Merajuk lagi ke Ckin?

2 comments:

Hashimah said...

ckin bukan merajuk lah puan, tu dah marah sgt..huhuhu...saya cari blog puan noor, tapi tak jumpa lah puan, apa nama blog puan noor yek?

~ RoSLizA ~ said...

ada la shima...tu yang welcome to my family dream tu. dia punya la tu.