Friday, September 19, 2008

KELUAR

2 hari dah kena keluar sekolah. Bengkel n meeting. Bengkel tu benda yang tetiap tahun aku pegi. Anta data. Nama je bengkel...tapi anta data je sebenarnya. Kalau tak de masalah, sejam je dah boleh chow dah. Tapi biasanya tetiap tahun, aku pegi untuk buat kebajikan. Sure ada PT lain yang dalam kesusahan. Last year Lee Rubber...tahun ni Convent 2. He he. Sementara menanti giliran, sempat juga buat skima jawapan. Alamak...banyak la pulak salah...mujur Ida ada ada


Semalam, keluar meeting tak yang tak dijangka. Ape la pulak kena mengena aku ngan integrasi tu. Anyway,...dah ada nama atas surat panggilan, maka pegi lah kami ( me n rohaida ) ke SMK Bukit Bandaraya. Nak pegi ngan kete tak berani pasai dua-dua tak tau jalan. So kami naik je teksi. Tak pa...nanti buleh claim. Mesyuarat ni pun tak lama. Pukul 10 dah boleh chow. Alang-alang dah dekat Mid Valley n kebetulan aku pun tak pernah sampai sana, maka kami singgah. Dekat je ngan sekolah tu. Ha ha...penat juga kaki meronda kawasan yang besar tu. Dah la tak leh minum.

ni dia hiasan hari raya kat dalam mid valley tu

Balik, teksi tak mau naik sampai atas pasal sudah jem ma masa tu...para ibu bapa sudah berduyun-duyun nak naik bukit amik anak masing-masing. So terpaksa la kami menapak. menapak lagi cepat sampai...kalau tunggu dalam teksi tu lagi lambat sampai.


on the way balik..beborak sakan ngan uncle yang peramah

Uncle yang peramah tu kata,... "di dunia ni, kalau tak ada perempuan aa...rugi o semua yang meniaga". Ha ha..kami gelak, pastu kami sokong dia. Lagi syok dia mengata perempuan. Dia kata lagi, "perempuan kalau tak makan pun tak pe asal dapat shoping". Ada lagi la yang dia kata. Kami layan je la. Riuh teksi tu sepanjang perjalanan.

3 comments:

free penny stock said...

ok. I found an information here that i want to look for.

slot mobil said...

ive done something here to have you a few cents!

izyan said...

ceyh..cikgu gi Mid Valley tu....best nye..saya pun dah pegi but mase tu sesak gile..cikgu just jalan2 ke???tak shopping???or just window shopping??

betul kate uncle tu..saya kalau tak dpt makan pun tak pe...asalkan dpt gi shopping..kalau tak beli pun x pe..aslkan window shopping pun cukup...