Wednesday, September 17, 2008

Happy Birthday Sayang

Anak ibu dah genap usianya setahun hari ni. Heppi Besday sayang ibu. Moga membesar dengan sihat, menjadi orang yang berguna dunia dan akhirat. Memacam lagi la yang ibu harapkan... hmm..adik demam la sekarang. Demam nak sambut besday ek? ke nak jalan?
Zhaim hari ni:
1. Dah ada 3 batang gigi yang sedang tumbuh membesar. 2 gigi bawah (depan) dan sebatang gigi kapak (atas). Haa...lepas ni dah boleh start gigit kakak atau abang yang menyakat Zhaim.
2. Perkataan yang Zhaim boleh sebut so far.... KA KAK. tu je la. Kalau ajar yang lain, tu jugak yang disebutnya.
3. Dah mula lepas tangan sikit-sikit. Jalan? lambat sket dia ni. Yang lain, masuk setahun je dah jalan. Tak pe...tak penat ibu nak kena kutip Zhaim sana sini. He he
4. Berat ? Last timbang bila ek? last month ke atau last 2 month. 9 kilo. Skrg? tak tau. mungkin dah 10 kilo.
5. Dah kurang bejaga malam...maknanya anak ibu memang dah makin besar. Lepas ni ibu dah boleh berada di zon yang agak selesa dengan tidur yang lebih berkualiti. Harapnya la..
6. Tak berapa suka makan bubur. Nak bantai makanan yang kita makan. Hmm..kalau tak tecekik tak pe la.

2 comments:

f_mgh said...

Salaam,

comey anak.. skang u n hubby kat ner?

~ RoSLizA ~ said...

salam

welcome to my blog. skarang saya dan sharidzan serta anak-anak di pandan utama. :)