Sunday, April 13, 2008

4 comments
lamanya tak update blog...entah la...banyak keje dan tak tau mana satu nak settlekan dulu. keje sekolah, keje sendiri, keje orang....blog sekolah pun lama tak update. sorry la ya...bukan tak de berita..banyak...tapi entah la...tak de mood. tambah pulak last week demam. sampai tak leh bangun la...tak de orang nak peduli. ye la....ada orang tu giler keje sampai tak ingat kita sakit kat umah. Haa...tu laa...nak sangat dia naik pangkat...padan muka sendiri. wei...korang ni tepon jugak walau kita cuti sakit....

habis dah tanda paper math. hmm...macam biasa jer...bilangan yang dapat A from delima sama macam tahun2 sebelumnya. patutnya ramai lagi yang dapat A....u all ni tak nak dengar cakap laa...orang dah banyak kali pesan dah....tak leh buat itu, jangan buat ini,...kena buat macam ni, jangan buat macam tu...tapi ada jugak yang buat benda yang orang tak bagi buat...dah ilang markah senang-senang jer. Budak2 ni bukan boleh tegur lebih2. Susah la jadik cikgu zaman sekarang ni. Kalau sampai tak leh nak marah budak, nak jadik apa budak2 tu? memang la kita marah kalau anak kita kena marah...memang terasa jugak marah tu, tapi kalau dah salah anak kita, tak payah la nak tuding jari yang satu tu kat cikgu. kita sendiri kan tak de masa nak ajar anak sendiri...Sian kat u all lepas ni sebab cikgu2 dah tak nak peduli kat u all. lantak la u all nak buat keje ke tak nak...tak nak bawak buku pun tak per...cikgu2 dah tak berani nak sentuh u all. Nanti masuk penjara....haaa...mak mak bapak bapak, pikir laaaa....cam tu ke nak suh cikgu2 layan? kalau anak2 teruk,...salah siapa? Musti nak salahkan CIKGU jugak.

hmm.....edaftar tak bergerak lagi ni. kakak yang satu tu,...lawan pun tak guna. kita yang buat keje dia pun jadik salah jugak kalau lawan cakap ngan dia padahal kita buat keje dia tu....alaa....tahun ni sorang laa...tak de kawan kalau kena pegi hantar data...kak tuti dah tak buat keje ni dah...dia orang dah ada PT baru...aku la sorang nanti cikgu dikalangan PT. aku jugak laaa yang kena belakon. kejap jadi PT, kejap jadi GB, kejap jadi PK.....hampeh sungguh. Yah, ibu nak letak jawatan ni....tolong tanggung ibu ya.

4 comments: