Friday, April 18, 2008

Kawan Lama

Hari ni ada perjumpaan cikgu cikgi penyelaras ICT kat jabatan. Lepas sign pendaftaran nampak orang yang lama tak jumpa. Kak Chah.......sukanya dapat jumpa Kak Chah. Kecik cam tu jugak la dia. Liza? biasa laa...berat tak turun-turun. Tambah lagi ada la. Dapat gak jumpa ngan kengkawan. Kawan-kawan yang lain tak de harapan nak jumpa pasal kebanyakan lain negeri. Khairi ada ler sesekali jumpa...rindu kat Yus. Pekabar la agaknya kat Sabah ek? Dah tambah ke askar? Kak Monie menghitung hari. Aini? dengarnya dah ada calon ek? Bila nak menyusul x-roomate si Salmi tu?

Semalam pun dah start dapat email kengkawan IT kolej Mas. Seronoknya baca citer korang. Hmm...cepatnya masa berlalu.

0 comments: