Tuesday, February 12, 2008

Tak Best Nyer..

1. ada orang komen pasal blog sekolah...tak guna proper grammar la...ejaan salah laa....Eiii..biasa la blog. orang tulis ngan cara yang santai gunakan bahasa i.net. Tension pulak. Dah jadi tak syok sebab kena berhati-hati menulis. Lambat jadi nya pasal kena semak semua bagi betul...payah..payah.

2.
Sukan dah makin dekat dah ni tapi banyak lagi benda belum selesai buat. Nak menjahit budak2 tu punya aparatus, sanggul dia orang tak buat lagii....tali dia orang....., dalam masa yang sama nak buat buku aturcara dan of course jaga si bobok yang selalu meragam. Latihan cheer lagi nak kena tengok...arghh...cepat la abis semua ni.

3.
Pencalonan sekolah cemerlang...masa ni jugak la nak kena siapkan. dah tu n ak kena siap sedia tunggu orang buat lawatan....hishh..memang la cemerlang tapi tak bersesuaian dengan kemudahan. Gomen la dok anak tirikan sekolah M macam kita orang. Semua nak cemerlang tapi kemudahan tak nak support cam SK yang lain. Sian kita orang semua benda terhad.

4.
Nak datang jugak pelawat Pakistan tu. Tak datang tak boleh ker? Musti tegezut dia tengok sekolah cemerlang cam tu keadaannya. Kah3x

5. Markah sukantara dan acara akhir rumah Hijau tidak memberansangkan...apa nak jadik? asyik dapat takhta nombor 1 dari belakang je nih. Hu hu...

1 comments:

ann said...

an tlg sakit ati utk kak za sbb penat2 buat keje ..... org pakistan tak timbul2 pun.. rupanya depa tenggelam kat sek lain .. ha ha aha