Saturday, February 23, 2008

legaaa..

leganya bila dah selesai

1. dokumen sek cemerlang
2. dokumen penarafan kendiri
3. perancangan strategi tahun 6
4. sambutan tahun baru cina


yang paling penting ...

5. sukan tahunan sekolah

semalam balik lambat. kul 8 malam baru bertolak keluar sekolah...saja la nak tengok persiapan khemah...lagipun nanti parents cakap apa pulak kan kalau cikgu2 tak de walaupun bila cikgu2 buat persiapan dia orang tak de..balik gi kutip payung baru takut bebudak cheer nak guna tak cukup...letih!


walaupun rumah hijau menempah tempat yang sama 2 tahun berturut-turut,....tetap perasaan lega tu ada walaupun ada juga terselit perasaan sedih dalam keletihan. bersambung di tahun hadapan...Lin, jangan pindah tau!. Tahniah pada pasukan marching yang mengekalkan kejuaraan 3 tahun berturut-turut...ha..ha... haa..go jin hijau yang power!!

8 comments:

ann said...

weh mane gam,bar su sukan ?? tak dak pun ....... ala sedihnya mcm tak buat keje je su sukan.. tue yamng tak best tak dak umah sukan .. lin nak pindah ker ???????? hai nanti kurang lagi laa cikgu2 yang sporting ... tul tak kak su gpk 1

ann said...

kak za putih gak an dalam gambar kita berempat laa.kih kih kih

~ RoSLizA ~ said...

kih kih kih...putehhh...

ann said...

alamak gelak kat kita yer !!!!!! tak pa tau laa kita tak laa putis sangat .. mmmmmmmmmmmm

~ RoSLizA ~ said...

he he..dalam gambo tu mana ade yg putes sesangat....setakat puteh-puteh taik....aaa...taikk....taik apa ek yang putes-putes sikits jers?

Anonymous said...

puan lieza.. tak pe nanti next year cuba lagi.. mana tahu jadi champion rumah hijau ;) so nanti nak jadi GB la nie yek ...

:)
sYiMa

Convent (1) Bukit Nanas, Kuala Lumpur said...

hmmm...syima, nanti si nasya masuk, harap dapat masuk umah ijau.

Anonymous said...

awak !! juz found out this blog http://cbn1excellent.blogspot.com/
ade kakak kat FB yg bagi link

then nampak nama yg very very familiar.. good job!!

:)
sYiMa