Saturday, March 31, 2018

SOPOONG at MYTOWN

0 comments
Bila kakak balik, mmg masa makan2. Eh kakak x balik pun ibu makan2 x hengat. Tp ada kakak lg laju. Kakak lebih expert. Hehe

Pg MYTOWN sebab kakak Aiesya dok sebut nak makan mr dalgabi. Betui ka nama kedai tu? Haha bantai la. Ticer bukan gemau korea2 ni. Layan anak2 jer.

buku menu dia

AUTHENTIC KOREAN FOOD for EVERYONE!
Sopoong Korean Restaurant was established in 2011 in Malaysia. ‘Sopoong’ means ‘Picnic’ in Korean.
According to Korean culture, usually we go on a picnic, we get excited and pleased. Because we would get refreshment delicious foods. Moreover, we will share a valuable time with friends and family.
We serve authentic Korean food such as Bibimbap, Bulgogi and etc.
tu dari Mr Google. OOO piknik. hehe

apa yang kami order?


ni pilihan Aiesya. Megi jugak yang dia nak.
tu hah yang no 1 tu. ramen ngan sushi. korea kata sushi Gimbap ek? haha

ni pilihan kakak aliah. eee tak selera ibu la kakak oi.
ni pun kakak pilih, chicken dengan cheese. yang ni sedap. tapi alaa...dia campur ngan rice ball...ala2 laksam punya noodle tu kan tp yang ni padat punya. kalau semua ayam dlm tu br berbaloi. yang ni come together ngan nasik sebowl kecik utk sorang makan.

 ni untuk aki. nasi goreng seafood
ni utk zhaim Chicken Bulgogi Fried Rice. Seeweed yang dia letak tu sedap makan ngan nasik tu. Kualiti punya seeweed. sedap3.

sian derang tak tau nak pilih apa, kena cari nasik gak. hehe



while waiting..tak de keje lain la kan. ngaap tepon la masing2.
last but not least, ibu punya menu. haha...ibu pandai makan ni sambiljamah2 anak2 punya. sedaaappp abc pun bukan abc.. mangga punya. tengok sudu dia pun menceriakan. 

dalam banyak2 menu tu...ibu punya paling sedap. kih3.

0 comments: