Monday, March 26, 2018

Silat Gangga Negara Siri 3 Day 2

0 comments
bangun awal nak gi buat undian.
sampai2..konon kol 7.00 nak mula. hampeh dan hampas. last2 8.15 br nak cabut undi.
i don't like. i always punctual. tu yang dapat hamek gambar pemandangan dulu tu. smapai kak raihan kita tegur..asyik ambik gambar laut jer, jangan terjun laut sudah,

dah nak buat guane, suka ngat buat janji melayu. janji islam x mo buat,



kita cabut2 undi ya, derang gak cabut, kita dengar jer nama sekolah kita ada dlm senarai ke tak.
 syasya tengah bersiap.

while waiting kita dating. bincang2 apa yang patut pasal sekolah ngan YDP PIBG  yang sangat2 membantu ni. TQ Ba G for your support. Windu kat Jaja. kita kacau2 mek Limoh yang mereput kat KL. he hu
 
coach a.k.a apaknya sedang memberi pesanan

 with team sek menengah yang akan bertanding hr ni,


 comei jer dak kecik ni buat persembahan. anak tok guru gak ni, dr Gombak kalau tak silap.

 
 syasya sblm masuk gelanggang

 
 ni pulak Shila, kakak kepada syasya

 persiapan untuk budak2 masal pulak.
 






 sebelum masuk gelanggang. cikgu dan Ba G stand by tepi untuk tukarkan baju kepada group B


 semasa pertandingan berlangsung.


 Group B

 selesai acara kita dok bersantai depan pantai


senja at Day 2

esok sekali lagi kena bangun pagi untuk cabut undi dan acara akhir.
tempur



0 comments: