Friday, March 16, 2018

MANDARIN ORIENTAL

1 comments
we were here to celebrate Ms. Low's Birthday. She is 62 years old this year.
MANDARIN ORIENTAL HOTEL
AlamatKuala Lumpur City Centre, 50088 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
birthday girl tengah buat hajat

her birthday cake. rata2 tgk yg celebrate birthday situ guna kek tu.
kasi posink sblm makan2
ikan steam. sangattt lembut.
 
ni labu dengan salted egg. sangat sedap. sedapppppppp!!!

ini daging masak apa tara tau. tapi dagingnya sangattt lembut. nyum nyum nyum
satu2nya makanan yg ticer tak sentuh, hehe
pau. 2 jenis yang berlainan. tp..aa...cukup la satu. ticer tak minat manis.
 
Dim sum. Amek gambar yang dah  ngap. tu pun mujur ingat nak snap. maklum la. berebut2 ngambek makanan. bukan senang nak dapat makan free kat hotel2 mewah ni kan.
ni durian goreng. rasa cam tak tertelan tp kucobak juga telan demi menjaga hati orang yang mengeluarkan duit. not bad cuma ticer kalau durian mau durian yang real.
 Mango crepe. Hmm..boleh tahan la.
ms low kena paksa pakai subang hadiah. hehe

Us with our beloved Pn V n Pn Rosnah


sweet jer pn V ni.
 all of us without yang sponsor. lawo gambar neh. I loike.
t.kasih dato belanja kami makan. 
moga bertambah murah rezeki dato sekeluarga.