Sunday, October 18, 2015

Breakfast dengan mereka

Kami dah tua. masing2 dan cecah umur 41. tapi persahabatan kami makin utuh. biar pun begaduh2 molot kat group, tapi tidak bergaduh di hati. Amat senang bersama mereka.

6 Oktober sempena Cuti jerebu

kami  makan kat GERAI MAK BEDAH
Ampang Jaya (Jalan Kolam Air Bukit), 68000 AmpangSelangor, Malaysia

Belakang Ampang Puteri sebelah Petronas


 Kak Leha n Mak Yong beberapa hari sebelum bersalin
 Mak Yong sibuk bercerita pasal confinement
 tuuu perut mak Yong yang dah nak meletup
kami berempat. Hani dengan senyumannya. memang sentiasa tersenyum walau hatinya masih terasa kehilangan.

Sabtu 17 Oktober, dating lagi dengan mereka. kali ni kak leha x ikut. ada mid, pah, dila n sri,

makan tang ni :
Mak Jah Corner, Ampang Jaya
Address:No. 28, Jalan Kerja Air Lama, Ampang Jaya, 68000 Ampang, Selangor

menghala ke Kelab Darul Ehsan

 lepat pisang n kuih2 lain
 lontong

 nasi lemak telur goreng n paru
 kami
lepas makan kami berjimba plak kat taman kosas. dekat2 ngan kubur. mengamcam pulak western dia tu. murah pun murah. aaa...nanti nak gi cuba.

si kecik dapat beli baju baru sepasang. semalam beli dah pakai. hari ni lepas mandi, dia pakai balik. hehe

1 comments:

Receh Buck said...

Sebenar Tentang Budak... cerita lawak