Tuesday, December 25, 2012

dapatttt

baca blog cikgu Aza yg nak pg Ariani...last day sale hr ni..

he he...saja2 tanya en abg nak kuar tak ari ni. bila dia tanya nak gi mana n ai jawab nak gi ariani...dia kata jom. haa...ai sukerrrrr

petang dlm pukul 6 br keluar. mulut tu nak sengih jer tp control. ha ha

dok pusing2 dlm ariani jln tar dlm sejam lebih. masuk semua pintu yg ada. waaahhh ghamainya orang-dlm kedai yg tengah tu ler. kedai yg tepi sekali tu x berapa ghamai. ai masuk dua2. he he. kebetulan ada dua kali happy hour lagi. waaa....rembatttt. ada kakak alia meneman lagi ler syok ai pusing2. tp sebenarnya x berapa nak ada tudung yg dicari. hnmm...alang2 dah sampai n for the first time leh rembat cenggitu, ai rembat ler 9 helai tudung. 3 dpdnya alia punya. yg lain ai punya. banyak kan? waa ha ha ha ha

buat sekian kalinya ai rasa sungguh seronok berblog bila ai boleh menulis dengan senang hati tanpa risau org membaca dengan rasa dengki di hati.

puas ati dpt bercuti dengan anak2 adik beradik, dpt bg adik2 duit belanja, dapat soping benda2 yg ai sukerrr dengan duit sendiri. simpanan hasil keluarnya duit kwspku sudah makin susutttttt..tp x per. penat dah keje tuuuu

now layan gambar2 ya.

gambar 1 gambar happy hour org tengah rembat tudung

gambar 2 ai dengan hasil rembatan hr ni. x dah sampai umah nak begambar..ha ha ha

gambar 3 ni la hasilnya 9 helai.
total rembatan hr ni RM90(hepi hour) + RM46(ni ada akak tu ajak share beli. 3 helai RM138. Ai amek selai. dia amek 2 lai. mmg dah amek dah yg selai tu. kebetulan dia mengoffer...he he) n yg last sekali kena RM290.
ngeeeee :)

sebelum sampai umah, singgah Times Square jap. gi tukar kupon groupon.


first time la ni beli barang ngan groupom ni. he he...kita org tengah gila makan ni...ni semua berkaitan dengan keje ayah. 3 sekali kupon tu guna. ingatkan tak dapat hr tu. dapat email kata fail. alih2 ada ghupernya. mujur la sibuk nak cek email. keh keh keh

nanti la citer pasal holiday.

0 comments: