Wednesday, August 29, 2012

sedihnya

1 comments
ada lagi juga cikgu orang yang suka menyampai. pas ni tak nak becakap dah. becakap ngan dinding pun bahaya. dinding pun ada telinga. tak habis2 dengki, hasad. kalau boleh nampak ati tu....hitam sesangat la tu. sendiri pk.

Saturday, August 25, 2012

tukau plan

0 comments
ari ni sebenarnya hari kami berkumpul beraya beghamai2 belah hakak la. umah mak kecik jadi kami nak makan2 nasi dagang mak yang marveles tu sambil celebrate besdei kakak sulung kat taman pandan indah nu. bangun2 hujan lebats giler so tukau plan. kumpul kat umah adik kat sg buluh. umah hakak taon depan la yo memandangkan umah ni pun kangkang keranya lebeh kurang umah mak jer.

hapdet dari sg buluh la nanti.

Friday, August 24, 2012

nasi minyak

0 comments
first time masak nasi minyak. senang jer ropanya masak nasik minyak. kebetulan beras basmati ada lebeh. masak ayam masak merah ngan buat acar timun mentah jer. ha ha....pueh ati den...habis licin dikerjakan mereka. betambah2 makan. alhamdulillah. now pening la nak pk ...makan apa pulak malam ni? adoiii

Thursday, August 23, 2012

home sweet home

0 comments
sudah selamat tiba di rumah pukul 3 pagi tadi. berhempas pulas encik ayah membawa kereta sambil menahan mata. bertolak dari Alor setar pukul 9 malam. bejalan sakan kami. syok ooo terlepas dari kandang.  he he.

raya pertama dok la ngekor pak mentua ke sana ke sini. depa amek gambaq, cek tak amek sangat pasai mood beraya di kg orang tak berapa baguih.

will updatebila dah siapkan collage. tak kan nak buh gambar yang banyak2 tu kannn.

ok. bye

Wednesday, August 22, 2012

mengimbau..

0 comments
baru check out dr bee garden n now di alor setar. mengimbau kenangan zaman blajar dulu. kui kui. gambar tu sekitar city point. kami tengah tunggu sang ayah membeli bubur mcd untuk sang baby. ok. chow.

Tuesday, August 21, 2012

selamat hari raya

0 comments
tak de mood. x sempat snap gambar family. tang ni mmg x dibiasakan amek2 gambar gitew. x best. tunggu bekumpul kat kay ell nanti la. can't wait. kita bg gmbar budak comei dulu keluar mewakili seisi keluarganya.
selamat hr raya semua. bejalan jauh nampaknya kali ni.

betolak balik dr kl : sabtu 2 petang +-. sempat singgah umah mak kejsp n sekolah amek kuih tiram yg ditinggalkan di situ. peh tu singgah bundle kat jln silang. 8 jam perjalanan sbb ada juga jumpa jem br la sampai. singgah makan sbb berbuka td x sempat ...sebenanya x boleh berenti pasal r n r semua penuss, br sampai rumah. dr kulim kini kami di kangar perlis. raya ketiga di sekitar kangar n alor setar kot. just wait n c. grrr....mood sejuk atas katil dlm hotel.