Monday, December 12, 2011

cukur juga akhirnya

Hari ni dah hari ke-35. cepat rasanya masa berlalu. Luka kat tempat belah ada sket lagi masalah. masalah kecik jer rasanya. still lagi langgah air ikan tu. akan diminum selama yang larat sebab luka dalaman tak nampak.  me here pulak tak rehat dengan sebaiknya pulak tuh. baby tido ingat nak tido sama tapi tak leh. abangnya tu banyak mulut pulak sekarang. bisingggg manjang. hu hu. tak per la. kena la korban apa yang patut dah ada anak ghamai nih.

break jap-menjawab tepon dari GPK Kurikulum. Keje ya keje!

Si Naufal a.k.a baby, akhirnya dicukur ayahnya pada hari ke-27 ari tu. tak duk diam dia, makanya terpaksa la bercukur sambil mulutnya disumbat cik B. Ha ha. asalkan dia diam udah la.
 ni lah pisau yg ayah carik lama sgt sampai hr ke-27 baru nak cukur
 
akhirnya saya botakkk

2 comments:

BaiDuRi said...

oowhh..pose berbedak sejuk atas kepala tu sungguh meruntun jiwa..macho la Naufal botak..Makcik likeeee..hahaha

~ Ibu ZAAZ ~ said...

he he...mak cik main cak cak belakang pokok tu naper? ade ade jer mak cik Baiduri ni ya. Naufal sudah maluuuu. ha ha ha