Monday, August 30, 2010

cerita weekend ini

semalam, kali ke-3 kami berbuka di luar rumah. semalam,..bukan semalam, Sabtu 28 anak2 request nak makan McD. Ibu pun dengan sukernya setuju pasal tak payah masak. Ari2 masak sampai tak tau nak masak apa..he he ..alasan kan?

so pegi la kami ke McD Petronas Ampang Jaya yang dekat Ampang Puteri tuh, pasal sblm tuh dah gi McD Taman Dagang tapi udah penuh daa.

Lepas melantak, sementara menunggu anak2 main n encik abang dok borak ngan member lama McD dia, ibu suruh kakak beli Rocky. Udah lama tak makan sejak sejak poser nih. hi hi. moh layan gambar ibu makan.n dua ari ni ibu dok pulun ngabihkan tempahan. tak la abis pun lagii..tapi banyak la jugak dapat siapkan sesambil main game n main game. ha ha. kalu kon sen te rate, lagi banyak dapat.


adventure sket untuk buat yg kat bawah ni..sket jer adventurenya pasal first time. amek masa sket. peh ni ok la. ewahh...cm bnyk je nak buat bunyi nya ek? ha ha

4 comments:

Iela Fazielah said...

wah.. cantiknyer kak.. kretif btl la akak ni.. cayalah

Farra Dhelina said...

ctk lah kak..

hajarus said...

cantikkkkk...

~ Ibu ZAAZ ~ said...

ya ya..akak cantik. he he..akak cantik ke benda2 yg akak buat tu cantik? he he