Friday, July 30, 2010

berterusan..

berterusan kerja
di hari-hari minggu

sejak ASEAn GAME
hingga esok n kalau ada tuah si alia,
ahad sambung juga kerja
membawa bebudak sekolah ke sana ke sini.

Last Ahad, ke PICC
untuk High School MUsical.
CBN 1 kalo takat KL, memang tak leh tanding...
hopefully kat national level also will get the same result
n going to go to LA.
( ann,...nama kita tersenarai tak kalu dapat gi LA?. takat ari ni kan, glamer betul nama kita asyik la menjadi sebutan untk bawak budak ke sana sini kan?)


Ini dia team yg menang My School Rock Competition.
1st out of 272 teams yang bertanding, menengah n rendah.
dahsat la..
dahsat..sampai petang kita orang menunggu picc.
bohsan pun ada jugak la nengok bebudak dok menari yang tak berapa nampak macam menari tuh. tapi time CBN1 perform, kena la bangkit menyokong.

esok alia will go to sepang for choir competition.
hmm...ibu cannot follow ya darling.
sunday i'll follow if our team r selected to be top 5.

voting for My School Rock akan dibuka tidak lama lagi..
sekarang ialah masa mendaftar akaun.
dulu dah daftar..ni nak kena daftar lagi ke?
hmm...kena cuba bukak dulu.

felt yang kedua telah siap beberapa jam yang lalu.
aimnya nak siapkan 3 untuk 3 anak dara orang.
sekadar membalas jasa...
kena siapkan cepat sebab alia dah bising suh buat untuk dia.

1. bookmark
2. key chain

sabarrrr...

2 comments:

alfa juliet said...

hebat cbn..bila pulak sekolah sy akan jadi mcm ni

Wan Z Syima said...

Awak.. hhmm masin la mulut cikgu kan.. kalau takat KL sume kita sapu bersih huh.. well kena kerje kuat la for national then.. best woo dpt ke LA.. sgt sgt BEST...