Tuesday, April 27, 2010

Weekend

Sebenarnya tak berapa minat nak kuar weekend ari tu, tapi sebab encik abang sibuk benar mengajak menziarah anak buah barunya, maka kuar la kami petang tu. kuar punya kuar, sampai ke malam la pulak. dah la tehegeh2 nak menyiapkan keperluan untuk ke sekolah keesokan harinya. ha ha..padan muka tak siapkan awal2. tapi mujur la baju2 sekolah dah siap gosok. tinggal baju2 kami berdua je la.

Ini la anak buah baru encik abang tu.

250420101745 250420101763

 

 

 

 

 250420101762Ani Sup Utara cawangan wangsa maju. dekat2 ngan carrefour wangsa maju tuh. bedepan ngan SMK wangsa maju Seksyen 2. Kecik jer tempatnya. kalau ann datang sini, sah ann nak yang kat TTDI jaya punya jugak. he he…ann tau la pasal apa kan?

250420101753

Encik abang dgn si Aiesya

Encik abang semenjak dua menjak ni kan,,dah senang nak bergambar. sejak dah mengecikkan diri nih. he he…ampun..udah mengutuks laki sendiri. tapi saya memang suka encik abang saya yang semakin comei itu. keh keh keh   250420101758

250420101754 250420101757

250420101759

 

 

 

Makan time!

Setelah itew, kami merayau ke IKEA pulak. mcm nak beli mcm2, tapiiii…encik abang tak punya taste menghias sangat. so, sangat buhsan n tension tak dapat nak hamek apa2 yang rasa nak hias dirumah. kalo gini gayanya, rumah kami tak kan dapat berhias la. Dalam erti kata yang lain, elok kalu duduk umah kampung yang serba simple je tuh. Best lagi sebenarnya dok umah kampung…arghh..tu citer lain. masalahnya umah ni dah beli dah ya.

malam gak baru sampai umah. kita  kata jauh, encik abang kata dekat. dia dah rasa dekat la pasal dia ari2 beulang ke shah alam. hu hu.

last sekali untuk n3 ni, saksikan gadis-gadis tak berapa jelita ini dengan aksi terlampau mereka.

250420101782 250420101783 250420101774 250420101781

he he…perasan hensem la tuh.

4 comments:

maselina said...

ko dah pindah umah ke zah??

~ Ibu ZAAZ ~ said...

hah? pindah? idokk...umah tu ler juge.

~Yours Truly~ said...

sonoknya....jalan2 cari makan...

Wan Z Syima said...

hehe awak pun dah kurus kan... boleh bagi tips nie ape rahsia tu..
anyway lelaki mmg tak suka nak hias rumah nie... lagila kalau dia yg kena kuar duit kan..

kalau tak kenala kita kuar duit sendiri.. tak boleh dia ckp ape :)