Thursday, April 15, 2010

FELDA RESIDENCE HOT SPRING

 100420101492Ni la jakuzi yang ada dalam banglo yang kami sewa tuh. bebudak sronok la mandi tang ni. ari sabtu lepas, bebudak dok berendam dalam nih sampai ke tengah malam. ibu memang tak jejak langsung mana2 bahagian badan kat sini. bukan tak teringin, tapi tak berapa nak masuk pasal banglo tu share ngan si Rohaida n family. kalau tak share, tak larat la nak bayaq ooii.. udah la pakai diskaun cik abang dia dapat. ha ha.

100420101487

Ni pulak gambar rumah banglo yg disewa kami, pandangan dari luar.

Masa ni anak2 kelam kabut balik dari bekpes sebab nak gi kolam air panas yang kat luar. Tapi kena tunggu kat luar jap pasal kunci ada ngan puan yang lagi sorang tuh.

100420101470Ni masa bekpes. makanan dia biaser je la macam kat hotel2 lain tuh. cuma ang lain kat sini, masa bekpes ni hah, ada goreng pisang. he he…first time jumpa goreng pisang kat bufet cenggini. Bekpes ni dah include dalam pakej. free la tuh.

100420101491  ni pulak ruang tamu selepas disepahkan bebudak n bapak2 budak semalam. dok tengok bola kot. entah apa lawan ape ntah. tak kuasa melayannya. gambar2 bahagian rumah yang lain dah amek masa sampai, tapi tak dapat diselamatkan. entah siapa ang gatal tangan main henponku. abis ilang sumer gambar termasuk gmbar bola jaring lawan ngan seri rampai. hampeh. kang nak buat report nak carik gambar kat mana pulak? huhu.

n mari la menyaksikan gambar2 lain dah masih selamat dalam simpanan. nak tau lanjut pasal hot spring nih, leh tgk kat tenet. cari laaa..sure dapat punya.

100420101460 100420101481 100420101477 100420101457 100420101464100420101467 s

n gambar yang terakhir…

100420101483

Technorati Tags:

4 comments:

BaiDuRi said...

bestt..besttt!!

hajarus said...

akak.. dah xberape jauh la rumah kuarge hajar nak Hot Spring ni...

hajar selalu la ke sini... tp xpernah pun tido situ sebab rumah dekat.... hehehe...

Wan Z Syima said...

awak.. cam best je tempat nie.. pernah dgr la tempat nie tapi belum dpt jejak.. malas nak check internet.. berapa sewa banglo tu..

Iela Fazielah said...

bestnyer gi cuti.... cantik tmpat ni