Tuesday, February 02, 2010

Januari yg BZ sudah berlalu

3 comments
Januari yang bz sudah berlalu. Baru beberapa sek, dah kena keluar bw budak buat performance kat KLCC. Last two week bz ngan MOSTI nyer program.

Aiesya n kisah sedihnya menjadi semut yang tak berapa nak jadik. Sedih ibu tgk anak ibu nangis ari tu tapi ibu kuatkan ati...i know how u feel that day dear!
Alia yg aktif. Kerana kakak, ibu berada di Hall of Fame n Also at PICC.

Kat sek, tengah sibuk ngan latihan sukan n persiapan2nya.

hmm...februari ni menanti masa nak tamatkan bz sukan jer. pas tu lega sket sbb program2 lain tak tau lg. Ader je yg tegezut2 tu nanti. tunggu n lihat sajer.

gambar gediksku yg diedit menggunakan tepon. hasil godek2.
bukan sakit mater pun nih...sekadar menghilangkan kebosanan perjalanan jauh ke kuala selangor semalam.