Tuesday, February 02, 2010

Januari yg BZ sudah berlalu

Januari yang bz sudah berlalu. Baru beberapa sek, dah kena keluar bw budak buat performance kat KLCC. Last two week bz ngan MOSTI nyer program.

Aiesya n kisah sedihnya menjadi semut yang tak berapa nak jadik. Sedih ibu tgk anak ibu nangis ari tu tapi ibu kuatkan ati...i know how u feel that day dear!
Alia yg aktif. Kerana kakak, ibu berada di Hall of Fame n Also at PICC.

Kat sek, tengah sibuk ngan latihan sukan n persiapan2nya.

hmm...februari ni menanti masa nak tamatkan bz sukan jer. pas tu lega sket sbb program2 lain tak tau lg. Ader je yg tegezut2 tu nanti. tunggu n lihat sajer.

gambar gediksku yg diedit menggunakan tepon. hasil godek2.
bukan sakit mater pun nih...sekadar menghilangkan kebosanan perjalanan jauh ke kuala selangor semalam.