Monday, June 15, 2009

berkelah

4 comments
sebelum basi

Sabtu lepas, 13 Jun 2009, kami sekeluarga (lengkap semuanya kecuali abang iparku yang entah di mana) telah pergi berkelah di Teratak Angah, Kampung Kemensah-alaa...belakang zoo negara tu. maka tetunai juga la hajatku.

haa..dapat berendam, tak ingat dunia dah. memula ingat nak bawak derang gi PD-tido sana. tapi sebab ada masalah teknikal, tak dapat la. lain kali la kekanda sponsor uolls gi mana2 ek.

layan gambar..ateh yang dah sama besar ngan orang yang mengandung kembar tu...ke dia yang sama besar ngan ateh?ateh kena gigit ulo kecik kat situ...haa...tak lama lagi org datang meminang ateh..aminnn! kejap je derang ingat pasal ulo tu..dah terjun balik dalam tu...tak hingat hape dah.
Kami yang teruja..dalam oo air tuu.
adik2ku yang sronot.

zhaim yang takut air..hu hu

lambat la upload gambo nih. nanti la ek sambung lagi. nak kuar..ade keje sket

Sekolah dahh..

0 comments
ha ha...ari ni dah mula sekolah. betul ke aku dah sedia nak gi sekolah? malam tadi dah bising2 ngan anak2 suh siapkan apa2 yang patut. ibu? dalam perjalanan nak sampai sekolah tu..memacam pulak terpikr dan teringat.

1. Kunci pusat sumber tak bawak
2. resit nak bagi kat Ms Low tak bawak
3. kunci B.Sains yang ilang tak disettlekan lagi
4. kunci pendua kete ayah tak jumpa carik pagi ni
5. lupa nak charge hp semalam..akibatnya tengah hari tadi dah out
6. Pusat Sumber tak kemas lagi
7. Duit lori Ida tak ganti lagi
8. Duit haslina tak transfer lagi
9. ingat nak bagi balik kamera lela pagi tadi, lupa jugak. gambar2 dah trnsfer dah.
10. jadual kelas tambahan tak siap lagi-haa...mujur depa posponed minggu depan.

banyak lagii....10 tu pun dah cukup banyak dah. Ready dah ke sebenarnya nak gi sekolah ni? hu hu