Sunday, October 11, 2009

siapa tau?

masalah sikit nih

suatu ari, si zhaim amek tepon ibunya n main tekan2.
pastu ibu tgk2, ada mesej kata ibu dah beli game.
cek punya cek punya cek
ada dah game spiderman dalam tepon ibu
padahal ibu dah delete semua game dalam tuh
untuk mengelakkan
anak2 berebut tepon n bateri tepon cepat abis nyawanya

seminggu lepas tu, dapat agi mesej
dari gamelof kata dah boleh download game yang baru.
ibu dah hantar mesej STOP GC seperti yang diarahkan
untuk stopkan kemaraan mesej2 seumpama itew
beberapa kali
tapi.....

tetap mesej2 itew sampai.
ada sesaper yang tau nak buat cam mana?

1 comments:

Lady of Leisure said...

owh.. mesej2 ni boleh di stop ye.. lady tak tahu pun.. allau dapat msg yg bebukan.. kekadang msg no 4d.. sejak bila lah lady main 4d2 ni..tensen betui..