Thursday, October 08, 2009

cuti

saya terpaksa menemankan rumah saya yang keseorangan hari ni
kerana tidak mahu berada di kelompok ramai
dalam keadaan yang begitu.

kerana saya
akan memudaratkan diri saya
dan juga orang ramai.

maka tidak dapatlah saya makan makanan percuma di PICC
dan juga melihat anak dara saya
tegedik2 di atas pentas nan indah itew.

4 comments:

Kak Zue said...

Semoga cepat sihat yer cikgu.. take care.

~Yours Truly~ said...

mungkin ada hikmahnya..w/apapun anak dara cikgu dan rakan2nya did a great act hari ini.itewww vvip sgtttttt suke dgn anak2 didik CBN 1...chaiokkkk!

Wan Z Syima said...

la kesian nye.. take care and have a good rest.. keje kuat sgat kot ;)

penuh jemputan kat side kanan blog nie..hehehe
kena cepat2 sihat baru best nak makan..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

saya tak kisah sangat bab2 makan ni syima. try nak diet. he he. keje kuat sangat? tak laa...kurang minum air jer.

kak YT: tu la kak...walaupun sekolah sendiri, saya lebih suka tengok derang perform life pasal, derang bila belatih agak memain. tapi bila perform, sangat mengujakan. mana2 group pun sama.