Monday, September 21, 2009

rayaku yang tak happening

bangun pagi baru la sibuk nak mop lantai n ngemas bagai, sementara tunggu mereka2 yang gi mesjid balik. then only gi umah mak. salam salam n bermaafan sambil menghulur angpau rayer diikuti ngan meeting. meeting? abang long je yang becakap tak berenti..yang lelain senyap jer n tau2 semua dah bertaburan mencari makanan kat dapur. ape ntah yang dimeeting kan...makcik tak paham. korang settlekan la. eden nanti tandatangan je.

lepas makan, gi umah jiran lama n ke rumah kak shila. alhamdulillah masih mampu mengawal nafsu makan. korang makan beria ke? then balik konon nak bersiap2 balik kulim. he he...ngadap tenet dulu walaupun mata ngantuks. acara wajib!

kul 11 baru bertolak balik. dalam kete...ape la lagi kan? ngorok laaa.

ni tengah tunggu zhaim bangun. agenda ari ni...ke Alor Setar rasanya.

alaaa.....kamera tak dek arr..

2 comments:

sonata anak kancil said...

salam, acara rasmi pagi raya , bersalaman dengan ahli keluarga...sob...sob....sob...

~ Ibu ZAAZ ~ said...

salam. haah tapi belah family akak je. belah husband tak buat sebagai acara rasmi. tahun ni kami tak sob sob sob...